DOZVÍTE SE
- JAK zvýšit manažerskou konkurenční výhodu
- JAK řídit změny, lidi a procesy
- JAK fungují v podnikání přírodní principy
- JAK se chová sociální systém ve vaší firmě
- JAK vtáhnout lidi do změn a růstu vaší společnosti
- JAK poznat zdravotní stav vaší firmy a jak jej léčit
- JAK změnit firemní kulturu
KDY 16. - 17. října 2007 Zahájení 10.00
hodin
KDE SILMA CENTRUM Rychvald, Úvozní 5
PŘEDNÁŠÍ Ing. Andrej Kopčaj, CSc. Ing. Stanislav
Häuser, CSc.
OBSAH
- Principy spirálového managementu
- Měření konkurenčního potenciálu firmy
- Tvorba strategie vnitřních a vnějších změn firmy
- Úvod do autonomních-empowered týmů
- Klub HSG - večerní diskuze k ŘLZ a prezentace Mgr. Hany Pitnerové,
personální ředitelky Hella Mohelnice
Závazná přihláška na
seminář Manažer excelence
Referenční ohlasy
účastníků předchozích seminářů |
LEKTOŘI Ing. Andrej Kopčaj,
CSc.
- ředitel poradenské firmy SILMA´90
- autor knih: Košatění bohatství, Řízení proudu změn, Spirální
management
- zakladatel konsorcia SILMA GROUP
Ing. Stanislav Häuser, CSc.
- ředitel poradenské firmy
HÄUSER - SILMA GRADIENT s.r.o
- vedoucí konzultant projektů revitalizace firem a nemocnic
ÚČASTNICKÝ POPLATEK 9 996,- Kč včetně
DPH (8400,- Kč účastnický poplatek 1596,- Kč 19% DPH) Zahrnuje náklady
spojené s účastí na kurzu (vložné, studijní materiály, knihy, konzultace).
Poplatek uhraďte nejpozději 15 dnů před konáním akce na účet č.:
1850557379/0800, VS: ME0107 Česká spořitelna, a.s., Opava.
ORGANIZAČNÍ INFORMACE A PODMÍNKY
ÚČASTI Závaznou přihlášku zašlete nejpozději 15 dnů před
konáním akce jednou z následujících možností:
- elektronicky - faxem -
poštou
přihláška+420 553 611
301 HÄUSER - SILMA GRADIENT s.r.o., Denisovo nám. 1, 746 01 Opava
1
Na základě řádně vyplněné přihlášky připravíme daňový
doklad, který účastník obdrží při registraci.
PODMÍNKY STORNA Při zrušení účasti do
10 dnů před konáním akce vracíme 70% a do 5 dnů 50% z celkového poplatku
za seminář (rozhodující je den doručení storna). Při neúčasti
přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek
nevracíme. |