Úvodní stranaInfoObecné informace
Měsíc biopotravin klepe na dveře
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Měsíc biopotravin klepe na dveře
Třetí ročník kampaně na podporu ekologického zemědělství nabízí řadu kvalitních akcí.

Připravované změny v souvislosti s nitrátovou směrnicí
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Připravované změny v souvislosti s nitrátovou směrnicí
Co všechno již bylo projednáno a co bude platit podle nového vymezení zranitelných oblastí od 1. září 2007.

Na severu Moravy přibývá lidí, kteří chtějí vlastní pálenku
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Na severu Moravy přibývá lidí, kteří chtějí vlastní pálenku
Letošní nadúroda ovoce a také velké sucho, které urychlilo zrání, vede zahrádkáře i ostatní sběratele a zpracovatele ovocných plodů k pálení vlastní kořalky.

Tisková zpráva Sdružení obrany spotřebitelů ČR 22.8.2007
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Tisková zpráva Sdružení obrany spotřebitelů ČR 22.8.2007
Kvalita ovoce a zeleniny se nelepší.

Enzymy jako potravní doplňky
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Enzymy jako potravní doplňky
Systémová enzymoterapie a vybrané enzymové přípravky ve formě potravních doplňků na trhu.

Přehled úspěšných projektů v OPPP
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Přehled úspěšných projektů v OPPP
Přehledu úspěšných projektů řešeným v rámci jednotlivých programů podpory OPPP, zaměřených také na oblast agropotravinářského sektoru, je věnovaná publikace vydaná Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

Profily nejvýznamnějších českých potravinářských firem ve speiálním čísle Moderní obchod
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Profily nejvýznamnějších českých potravinářských firem ve speiálním čísle Moderní obchod
Přehled firem byl sestaven společností Sapiens na základě odpovědí získaných dotazníkovým šetřením.

Mikrobiologie čerstvého ovoce a zeleniny
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Mikrobiologie čerstvého ovoce a zeleniny
Nová publikace s názvem Microbiology of Fresh Produkce je věnována problémům mikrobiologie produkce čerstvého ovoce a zeleniny.

Balení pro velká vejce v deseti barvách
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Balení pro velká vejce v deseti barvách
Různě barevné obaly na vejce rozličných velikostí.

Faktory ovlivňující kvalitu jogurtu
Renata Šarjaková, 22. srpen 2007
Faktory ovlivňující kvalitu jogurtu
Byl vyhodnocen vliv způsobu tepelného ošetření, přídavku mléčné bílkoviny a hydrokoloidu na kvalitu výsledného jogurtu.

Úvodní stranaInfoObecné informace