Renata Šarjaková, 3. červenec 2017
Propagace RAK Ostravsko

 REGIONÁLNÍ AGRÁRNÍ KOMORA OSTRAVSKO

 

Regionální agrární komora Ostravsko

Krnovská 69

746 01 Opava

 

Webové stránky: www.mskis.cz

 

E-mail: oakop@opava.cz

 

Horká linka: 775 590 465 – Ing. Robert Kučera – ředitel RAK Ostravsko

         775 590 464 – Renata Šarjaková – pracovnice OAK

         604 584 303 – Ing. Martin Odstrčil – akreditovaný poradce MZe

 

 

RAK Ostravsko poskytuje cílený regionální přenos informací zaměřený na podporu zemědělství, přenos všeobecných informací o realizaci společné zemědělské politiky v souladu s regionálními prioritami a koncepcí poradenského systému MZe na období 2017 – 2025.

 

Informace zaměřené na problematiku zemědělství, rozvoje venkova a bezpečnost potravin poskytuje bezplatně, nediskriminovaně, různými formami, všem stanoveným cílovým skupinám i jednotlivcům v kraji podle zájmu.

 

Aktuální informace zveřejňuje na svých webových stránkách www.mskis.cz

 

Přenos poskytuje formou vstupních konzultací (telefonické, e-mailové, osobní), webových stránek, písemných materiálů, propagačních materiálů, seminářů a workshopů.

 

Je zajištěn provoz horké linky a poskytovaní informací na míru.

 

RAK Ostravsko spolupracuje se složkami pro Moravskoslezský kraj, např. RO SZIF Opava, CSV MSK, KVS Ostrava, ÚKZÚZ, Krajský úřad MSK, dále s akreditovanými poradci, Místními akčními skupinami, středními zemědělskými školami v MSK, Školním statkem v Opavě, Úřadem práce v Opavě a dalšími.

 

Bude pořádat následující semináře a workshopy:

Semináře: Kontroly podmíněnosti, Aktuální podmínky přímých plateb a AEKO, EZ dotací pro podání žádostí, Zelená nafta pro zemědělství – změny od 1. 7. 2017, Tradiční polní den sóji v Moravskoslezském kraji, Nitrátová směrnice, Eroze půdy – redesing v LPIS, LPIS jako základ pro dotace.

Workshopy: Podpora regionálních potravin u příležitosti dožínek v MSK ve spolupráci s CSV, Portál farmáře – výměna zkušeností, novinky a doporučení pro uživatele.

 

 


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 135
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář