Renata Šarjaková, 18. leden 2016
Seminář "Jak správně značit potraviny?"

Potravinářská komora pořádá seminář Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2016.  

 

Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2016, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců SVS a SZPI v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

 

Bližší informace včetně termínu, místa konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.

 

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena). VSTUPNÉ ZDARMA VČ. OBČERSTVENÍ

 

 

 

Ing. Adéla Svobodová

Potravinářská komora České republiky®

Počernická 272/96

108 03  Praha 10 - Malešice

Mobil: +420 734 473 540


Přiložené dokumenty:
Pozvánka
Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 152
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář