Renata Šarjaková, 18. září 2015
Seminář: Označování potravina připravované novinky

Regionální agrární komora Ostravsko ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR  

pořádá konzultační seminář na téma:

 

Označování potravin a připravované novinky

Regionální agrární komora Ostravsko ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR  

pořádá konzultační seminář na téma:

 

Označování potravin a připravované novinky

 

Program:

1.    Úvod semináře

2.    Stručné vyhodnocení letošního ročníku soutěže Regionální potravina

3.    Náměty účastníků pro další kola soutěží Regionální potravina

4.    Problematika označování potravin a související legislativě ve vztahu k soutěži – konkrétní příklady označení potravin

5.    Zkušenosti dozoru Státní zemědělské a potravinářské inspekce

6.    Dotazy, diskuze  

 

Přednášející:

Ing. Jindřich Fialka, ředitel odboru potravinářského, Ministerstvo zemědělství ČR

Ing. Martin Štěpánek, odbor potravinářský, Úřad pro potraviny, Ministerstvo zemědělství ČR

RNDr. Jindřich Smička, ředitel inspektorátu SZPI v Olomouci

 

Termín:        pátek 25. září 2015 prezence od 10:30 h, zahájení v 11:00 hodin

Místo:          Moravskoslezský kraj, 28. října 117, zasedací místnost F 502

 

Konzultační seminář se koná pod záštitou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje

Mgr. Daniela Havlíka

 

Předpokládané ukončení semináře 13.00 hod.

Prosíme o potvrzení Vaší účasti potravina.lenka@seznam. cz

Občerstvení zajištěno.

Organizaci semináře zajišťuje RAK Ostravsko


Hodnocení => průměr 170
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář