Renata Šarjaková, 18. leden 2016
Seminář Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2016.

 

 

 

Bližší informace včetně termínu, místa konání a harmonogramu semináře naleznete v sekci Info KIS. 

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena). VSTUPNÉ ZDARMA VČ. OBČERSTVENÍ

 


Renata Šarjaková, 8. leden 2016
7. ročník soutěže o značku Regionální potravina MSK
  • Pravidla pro udělení značky Regionální potravina Moravskoslezského kraje jsou zveřejněna na http://www.regionalnipotravina.cz
  • Přijímání přihlášek probíhá od 11. 1. 2016 – 1. 4. 2016
  • Hodnocení přihlášených potravinářských výrobků proběhne 5. 5. 2016
  • Kontakt na regionálního koordinátora soutěže: RAK Ostravsko, Silvie Kořistková, MT: 734 461 940, email: potravina.silvie@seznam

 


Renata Šarjaková, 5. leden 2016
Monitoring sucha

Monitoring sucha - Intersucho

http://www.intersucho.cz/cz/#mother