Úvodní stranaVýzkum v praxiInformace z výzkumu
Vliv klimatických změn na zemědělskou prvovýrobu
agronavigator.cz , 16. duben 2013
Vliv klimatických změn na zemědělskou prvovýrobu
Prioritní vzdělávací akce - prezentace

Metodiky k péči o půdu vztahující se ke klimatické změně
agronavigator.cz , 9. duben 2013
Metodiky k péči o půdu vztahující se ke klimatické změně
Certifikované metodiky a metodické příručky

Tisková konference 26. 3. 2013
apic-ak.cz, 30. březen 2013
Tisková konference 26. 3. 2013
Budoucnost našeho česneku i jiných úspěchů českého šlechtění opět v ohrožení

Termín předávání údajů o výsledcích V a V
František Mariánek, 30. březen 2013
Termín předávání údajů o výsledcích V a V
Dodání údajů o výsledcích výzkumu, experimentálního vývoje a inovací - RIV 2013

Možnost zvýšení výnosu řepkového oleje
agronavigator.cz , 27. leden 2013
Možnost zvýšení výnosu řepkového oleje
Britským vědcům se v pokusech podařilo zvýšit obsah oleje v semenu řepky o 8 %.

Tisková zpráva  SRS ČR
František Mariánek, 25. leden 2013
Tisková zpráva SRS ČR
Původci mazlavé a zakrslé snětivosti pšenice - 2012

Zemědělská a potravinářská knihovna
František Mariánek, 6. leden 2013
Zemědělská a potravinářská knihovna
Zemědělská a potravinářská knihovna je největší odborná zemědělská knihovna v České republice a je třetí největší zemědělskou knihovnou na světě.

Fusariózy u obilovin
agronavigator.cz , 5. leden 2013
Fusariózy u obilovin
Článek kanadských odborníků z organizace AAFC (Agriculture and Agri-Food Canada) shrnuje poznatky o fusariózách obilovin v Kanadě a poskytuje základní rady pro strategie jejich potlačování.

Instituce V a V
František Mariánek, 5. leden 2013
Instituce V a V
Instituce výzkumu a vývoje

Americký výzkum dalších zdravotních výhod konzumace ovsa
agronavigator.cz , 1. leden 2013
Americký výzkum dalších zdravotních výhod konzumace ovsa
Vědci z americké výzkumné organizace ARS objevili nejen to, že určité látky v ovsu - avenanthramidy - brání schopnosti krevních buněk přilepovat se na stěny arterií, ale také, že tytéž látky poskytují další zdravotní výhody.

Úvodní stranaVýzkum v praxiInformace z výzkumu