- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky
Temín a místo konání: dne 14. října 2021, v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55
Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.
Registrace je možná na adrese vondruskova@foodnet.cz nebo telefonním čísle 296 411 187.
Účast na semináři se bude řídit platnými protiepidemickými opatřeními.
Program:
9.30 – 10.00 – Registrace
10.00 – 10.20 – Přivítání účastníků a úvodní slovo - Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny
10.20 – 10.45 – Nákazová situace u volně žijících zvířat ve střední Evropě - MVDr. Zbyněk Semerád, ústřední ředitel, SVS ČR
10.45 – 11.05 – Monitoring cizorodých látek, zejména radionuklidů a monitoring zoonóz ve vztahu ke kvalitě zvěřiny - MVDr. František Kouba, ředitel, KVS České Budějovice
11.05 – 11.25 – Monitoring parazitárních onemocnění zvěře - doc. MVDr. Milan Malena, Ph.D, prof. MVDr. Alfred Hera, CSc.
11.25 – 11.45 – Legislativní novinky, zákon o myslivosti a dotační politika MZe - Ing. Jiří Pondělíček, PhD., vedoucí oddělení kabinetu ministra zemědělství
11.45 – 12.15 – Správná příprava zvěřiny a ryb pro kuchyňské zpracování - Ing. Eduard Levý, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
12.15 – 12.45 – Diskuse
12.45 – Zakončení semináře a společný oběd
Pozvánka ke stažení