Renata Šarjaková, 9. leden 2019
Semináře: ZLEPŠENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI PRVOVÝROBCŮ PŘIDÁNÍM HODNOTY DO POTRAVIN BEZ/S GM SUROVIN/AMI, KRMIV/Y
Jedním z hlavních cílů projektu je informovat o požadavcích na označování a uvádění GM surovin a krmiv na trh.

 Porovnat je s požadavky zpracovatelů surovin živočišného původu. Informovat o zásadách správného odběru vzorků krmiv pro analýzy na obsah GMO a naučit se správně interpretovat výsledky provedených analýz. Seznámit se s možnými principy zábrany nežádoucí kontaminace krmiv GMO ve výrobnách krmných směsí včetně navazujících článků a v neposlední řadě identifikovat možné alternativy krmných surovin pro náhradu GM surovin při sestavování krmných dávek pro jednotlivé druhy hospodářských zvířat.

TERMÍNY KONÁNÍ seminářů (vždy 8:30 – 15:20h):

22. ledna 2019 Hl. m. Praha pozvánka ke stažení
23. ledna 2019 Hradec Králové pozvánka ke stažení
29. ledna 2019 Pardubice pozvánka ke stažení
30. ledna 2019 České Budějovice pozvánka ke stažení
5. února 2019 Ústí nad Labem pozvánka ke stažení
7. února 2019 Jihlava pozvánka ke stažení
12. února 2019 Liberec pozvánka ke stažení
15. února 2019 Plzeň pozvánka ke stažení
19. února 2019 Olomouc pozvánka ke stažení
20. února 2019 Brno – město pozvánka ke stažení


v pozvánce naleznete místo konání i program jednotlivých seminářů

Registrace NEJPOZDĚJI do 5 pracovních dnů před konáním semináře na adrese: stejnarova@akcr.cz

Kontakt: Mgr. Šárka Štejnarová, DiS.: Počernická 96/272, 108 03 Praha 10 – Malešice; Tel.: +420/733 581 302.

Akce bez registračního poplatku (v případě registrace, vstupné, občerstvení, sborník zdarma).
Termíny i místa konání jsou předběžná v čase distribuce pozvánky.

Semináře jsou spolufinancovány Evropskou unií.


Hodnocení => průměr 142
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář