Renata Šarjaková, 14. srpen 2018
Jak poznáme kvalitu?

Odborné publikace s potravinářskou tématikou.

Mléko a mléčné výrobky
KOPÁČEK Jiří. Mléko a mléčné výrobky: jak poznáme kvalitu?. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Obiloviny a luštěniny
DOSTÁLOVÁ Radmila, HORÁČEK Jiří, SKŘIVAN Pavel a SLUKOVÁ Marcela. Obiloviny a luštěniny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Svět kávy
BRZOŇOVÁ Lenka. Svět kávy. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
KAVKA Miloš. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Sója a výrobky ze sóji
DOSTÁLOVÁ Radmila. Sója a výrobky ze sóji. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Pivo
MEZEROVÁ Michaela. Pivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Čokoláda, kakao a výrobky z nich
ČOPÍKOVÁ Jana. Čokoláda, kakao a výrobky z nich. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Nealkoholické nápoje
ČÍŽKOVÁ Helena. Nealkoholické nápoje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Čaj
BRZOŇOVÁ Lenka. Čaj. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Těstoviny
HRUŠKOVÁ Marie, HRDINA Pavel a FILIP Pavel. Těstoviny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Med
DUPAL Libor, KAMLER František, TITĚRA Dalibor, VOŘECHOVSKÁ Marcela a VINŠOVÁ Hana. Med. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., v rámci priority pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky
MATES, František. Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Sýry a tvarohy
OBERMAIER Oldřich a ČEJNA Vladimír. Sýry a tvarohy. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Vejce
BOHÁČKOVÁ Barbora. Vejce. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Tuky a oleje
BRÁT Jiří. Tuky a oleje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Chléb a pečivo
PŘÍHODA Josef, SLUKOVÁ Marcela a DŘÍZAL Jaromír. Chléb a pečivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.

Hovězí a vepřové maso
KATINA Jan a KŠÁNA František. Hovězí a vepřové maso. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2012. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.


Hodnocení => průměr 169
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář