Renata Šarjaková, 12. červenec 2021
Zpracování ovoce a zeleniny na farmě - praktická příručka
Zveřejňujeme brožuru na téma zpracování ovoce a zeleniny na farmě, jejíž přípravu a vydání podpořila Celostátní síť pro venkov (CSV).

Rok vydání: 2021
Cílová skupina:    Široká zemědělská veřejnost
Vydal:    Celostátní síť pro venkov, Státní zemědělský intervenční fond, RO Brno, Kotlářská 931/53, Brno

Účelem publikace je nastínit na základě zkušeností z praxe v hrubých obrysech požadavky, které jsou na zpracování ovoce a zeleniny kladeny, a jak, v jakých prostorech a za jakých podmínek lze zpracovatelskou činnost zahájit.

Brožura ke stažení


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 019
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář