Renata Šarjaková, 20. duben 2007
Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka
Pozvánka na 31.května 2007 do Zlína na Seminář, který bude věnován možnostem zpracování mléka.

Okresní agrární komora pro okres  Zlín, KIS-ZVZK, Krajský úřad Zlínského kraje a Univerzita Tomáše Bati Zlín – technologická fakulta

 

si Vás dovolují v rámci projektu hodnocení potravinářských výrobků ve Zlínském kraji pozvat na úvodní  seminář který bude věnován tématu

 

 

 

PRAKTICKÉ MOŽNOSTI ZPRACOVÁNÍ KRAVSKÉHO, OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA

 

 

 

Seminář  se bude konat dne     31.května 2007 a je určení především chovatelům hospodářských zvířat a zpracovatelům mléka

 

Místo konání                            prostory UTB Zlín – fakulta technologická, 5. patro, dveře č. 523

 

Zahájení                                  9.30 hod

 

 

                                                Prezence   9  – 9,30 hod

 

Program:          Zahájení semináře

 

                        Marketing a praktické ukázky zahraničních a domácích výrobků

(Lektor – Ladislav Likler a  Ing. Josef Mrázek a Ing. Marie Marková –

 Milcom a.s. Praha a VÚM Praha)

 

                        Technologická a strojní problematika pro výrobu mléčných výrobků

(Lektor - Ing. Josef Mrázek a Ing. Ing. Šalaková, Doc.Ing. Jan Hrabě –

Milcom a.s. Praha, VÚM Praha a UTB Zlín)

                                  

                                    Přestávka  11 – 11,30 hod

 

Možnosti financování ze zdrojů EU a státního rozpočtu ČR

(Lektor – Dr. Dovrtěl – ÚZPI Praha)

 

Legislativní problematika z pohledu veterinární správy pro oblast zpracování mléka  (Lektor – MVDr. Mahdalík – Státní veterinární správa Zlín)

 

Dojná plemena ovcí a koz

(Lektor – Ing. Michal Milerský, Výzkumný ústav živ.výroby, Uhříněves )

 

                        Závěr, diskuse a vlastní praktické zkušenosti

 


Hodnocení => průměr 091
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář