Renata Šarjaková, 3. říjen 2013
Seminář: Nové technologie a odrůdová agrotechnika - základ konkurenceschopnosti a stability produkce brambor

Seminář: Nové technologie a odrůdová agrotechnika - základ konkurenceschopnosti a stability produkce brambor

POZVÁNKA na bramborářský seminář v rámci 23. bramborářských dnů v Havlíčkově Brodě
dne 11. října 2013 v kulturním domě Ostrov (Na Ostrově 28, 580 01 Havlíčkův Brod) a výstavu vzorků odrůd brambor před KD Ostrov

v rámci projektu

Nové technologie a odrůdová agrotechnika –
základ konkurenceschopnosti a stability produkce brambor

Program:


8,00 – 9,00 Prezence
9,00 – 13,00

  1. Uvítání hejtmanem Kraje Vysočina MUDr. Jiřím Běhounkem
  2. Uvítání Mgr. Janem Teclem, starostou města Havlíčkův Brod
  3. Vyhlášení výsledků studentských soutěží – Ing. Jaroslava Domkářová,
    Ph.D., MBA, LL.M. VÚB Havlíčkův Brod
  4. Vystoupení předsedy ÚBS ČR Ing. Miloslava Chlana
  5. Vystoupení ministra zemědělství ĆR Ing. Miroslava Tomana, CSc.
  6. Vystoupení prezidenta Agrární komory České republiky
    Ing. Jana Veleby
  7. Pěstování brambor v roce 2013
    Ing. Jaroslav Čepl, CSc., ředitel VÚB Havlíčkův Brod
  8. Průběžné výsledky uznávacího řízení sadby brambor v roce 2013
    Ing. Barbora Dobiášová, ÚKZÚZ Brno
  9. Aktuální fytokaranténní situace v bramborářství
    Ing. Miloslava Táborská, SRS Praha
  10. Reforma Společné zemědělské politiky (SZP) 2014 – 2020
    Ing. Martin Fantyš, tajemník Agrární komory České republiky
  11. Slovenské bramborářství v roce 2013
    Ing. Viliam Bezák, předseda Slovenského bramborářského svazu
  12. Vývoj cen brambor ze sklizně 2013 a situace na domácím a zahraničním trhu
    Ing. Milan Čížek, Ph.D., VÚB Havlíčkův Brod

Oběd

13,00 – 14,00; Exkurze - Prohlídka vzorků odrůd brambor (Ing. J. Domkářová)


Vstup na seminář zdarma, občerstvení účastníků je zajištěno.
Akce je pořádána ve spolupráci s Ústředním bramborářským svazem ČR
Tel.: 569 426 314, E-mail:
ubscr@hbnet.cz

Semináře se konají s podporou Programu rozvoje venkova,
Opatření I.3.1. Další odborné vzdělávání a informační činnost


Hodnocení => průměr 017
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář