administrator administrator, 8. listopad 2005
Nové bioprodukty na českém trhu
Biočokoláda Sansibar, biolilková omáčka a BioOxyguard lněný olej nově na našem trhu.

BIO čokoláda SANSIBAR – luxusní  kořeněná mléčná čokoláda nesoucí značku RAPUNZEL obsahuje pomerančovou kůru, skořici, zázvor, koriandr a vanilku. Je slazena sušenou třtinovou šťávou Rapadura. Čokoláda nese logo fair trade projektu Hand in Hand, což znamená, že více než 50 % surovin bylo vykoupeno podle zásad spravedlivého obchodu. Vynikající čokoláda chutná k čaji podávanému během dlouhých zimních večerů.

 

Bio lilková omáčka – biogurmetům určená vynikající omáčka z lilků (37,5 %), rajčat, celeru, extra panenského olivového oleje, cibule a mořské soli. Používá se studená jako překrm nebo ohřátá na těstoviny, bulvár, rýži či polentu. Tento nový produkt doplňuje stávající řadu omáček RAPUNZEL, kterou tvoří al Ragout s kousky sójového masa a pálivá Arrabbiata s feferonkami.

 

BIO OXYGUARD lněný olej – olej lisovaný a balený pomocí technologie OXYGUARD, za studena bez přístupu světla a vzduchu. Díky této technologii je oddáleno žluknutí oleje a uchováno maximální množství esenciální trojnásobně nenasycené alfa-linolenové kyseliny (omega-3 mastná kyselina), důležité látky v rostlinné říši velmi vzácné. Olej je vhodný zejména pro vegetariány.

 

Zdroj:www.bionebio.cz                                                                                       Zdroj info ÚZPI

 


Hodnocení => průměr 099
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář