František Mariánek, 13. červen 2016
Zpravodaj Bio-info

Bio-info

 

Informační portál pro ty, kteří žijí BIO

Zpravodaj

Bio-info

13. 6. 2016

Nové články:


Z domova

Na dovolenou s PRO-BIO

Čas dovolených se blíží a my vám přinášíme tipy a rady na prázdninové vaření. 

Přírodní mýdla z Česko-saského Švýcarska

V mýdlárně Castanea Nature se rozhodli odložit stroje a chemii a začali vyrábět čistě přírodní mýdla. Jaký je ale rozdíl mezi ručně vyráběnými produkty a těmi průmyslovými?

Novinky na trhu

České ghíčko uvedlo na trh nový produkt v bio kvalitě

Je to GHÍTELA, alternativa známé oblíbené sladké pomazánky.  

Farmářské trhy

Čtvrté Pivo na Náplavce

V pátek 17. 6. od 14 do 22:00 a v sobotu 18. 6. od 10 do 22:00 přivítá náplavka pražského Rašínova nábřeží již čtvrtý ročník festivalu Pivo na Náplavce. 

Zahradní slavnost s farmářským trhem tento víkend v Hostětíně

Nedělní odpoledne 12. června v přírodní zahradě Centra Veronica Hostětín bude patřit velkým i malým „zahradníkům“, dospělým i rodinám s dětmi. 

Ekologické zemědělství

Odpoledne s ekologickým zemědělstvím

Filmy, prezentace, ochutnávky...11. června v Uherském Hradišti. 

Seminář Biopotraviny z regionu zaujal

Téma biopotravin z regionu zajímá nejen mladé lidi. Potvrdil to seminář, který uspořádal Bioinstitut, o.p.s. v aule hotelové školy v Poděbradech. 

Přirozeně krásná

Přírodní kosmetika na ekzémy, lupénku a vyrážky

Skoro každého někdy potrápí nějaká ta vyrážka, kopřivka nebo ekzém, některé pak i lupénka. 

Bio kariéra

Bionea hledá kuchaře zdravé výživy

PRO-BIO přijme VEDOUCÍ ZÁKAZNICKÉHO CENTRA

Společnost PRO-BIO hledá nového kolegu či kolegyni na místo Vedoucí zákaznického centra - asistant/ka manažera prodeje. 

PRO-BIO přijme Koordinátora akcí

Společnost PRO-Bio hledá nového kolegu nebo kolegyni na pozici Koordinátor akcí - event specialist. 

Společnost PRO-BIO hledá kolegu, který miluje jídlo

Jsme největší český výrobce a zpracovatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Podporujeme a rozvíjíme ekologické zemědělství, vracíme zapomenuté tradiční plodiny a potraviny do životů lidí.


Hodnocení => průměr 157
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář