František Mariánek, 28. květen 2012
Zpravodaj Bio-info

Bio-info

Informační portál pro ty, kteří žijí BIO

Zpravodaj

Bio-info

28. 5. 2012

Nové články:


Z domova

„Jídlo z blízka“ v červenci představí více než tucet brněnských restaurací

Objevte kouzlo místních lahůdek i jejich cestu od vidlí až na vidličku. Od 9. do 29. července si můžete ve třinácti brněnských restauracích užívat jedinečná degustační menu připravená výhradně z  čerstvých sezónních surovin od regionálních producentů.

Nejzajímavější myšlenky z konference Fresh Food 2012

Ve středu 23. května se v pražském hotelu Olympik Artemis uskutečnila konference Retail in Detail – Fresh Food 2012 na které se sešlo okolo 130 aktérů a odborníků v oblasti čerstvých potravin na českém trhu.

Biokosmetika

Kosmetika Saloos v novém balení

Příznivci kvalitní české přírodní biokosmetiky Saloos si nyní mohou dopřát svou oblíbenou kosmetiku i ve větším balení . 

Fair trade

Obrat s výrobky fair trade rostl v ČR o 15 procent

Zájem o produkty fair trade v České republice stále roste.

Ekologické zemědělství

Bartáků hrnec na „Dvorském statku“ na Vysočině

Titul „Nejlepší ekologický zemědělec roku 2011“ a Bartákův hrnec byl předán rodině Dvorských z Olešenky u Přibyslavi.

Jídlo z blízka

Co takhle letos na Kozí mejdan do Milkovic?

Chcete-li prožít pár dní ve volné přírodě, při muzice, divadlu, autorském čtení a setkat se zajímavými lidmi a to vše bez tlaku šoubyznysu, komerce, stánkařů a ochranky, tak přijeďte do Milkovic na Kozí mejdan.

Bio tržiště

Nabízím jateční jehněčí maso v bio produkci

Hledáme odběratele ovčího mléka

Výměna za biojehňata

Prodej společnosti - bezlepková dieta, biopotraviny

Nabízíme kozí sýr z farmy

Hledám dodavatele biopotravin - Karlovy Vary

Nabízím biobrambory

 

Vizí Bio-info.cz je lokálně ukotvený, zodpovědný a trvale udržitelný potravinový systém, který je založen na principech zdraví, ekologie, spravedlnosti a péče, a který přináší prospěch, zdraví a pohodu současným a budoucím generacím a chrání přírodní bohatství Země. Děkujeme, že nám ji pomáháte naplňovat.


Hodnocení => průměr 080
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář