MZe: informace o průběhu žní v roce 2007
Renata Šarjaková, 17. červenec 2007
MZe: informace o průběhu žní v roce 2007
Informace o průběhu žní v roce 2007 k 9. 7. 2007

Agrární stručné informace
Renata Šarjaková, 17. červenec 2007
Agrární stručné informace
Agrární stručné informace - 29. týden

Vývoj výroby sýrů v ČR
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Vývoj výroby sýrů v ČR
Je uveden sortiment a množství vyráběných sýrů a tvarohů v ČR podle jejich skupin.

 


Vývoj výroby sýrů v ČR
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Vývoj výroby sýrů v ČR
Je uveden sortiment a množství vyráběných sýrů a tvarohů v ČR podle jejich skupin.

 


Nápoj z konopí a další netradiční nápoje
Renata Šarjaková, 13. červenec 2006
Nápoj z konopí a další netradiční nápoje
Rakouský výrobce vyvinul nápoj z konopného semínka, mlékárna Münsterland rozšiřuje sortiment syrovátkových nápojů (se zeleným čajem) a nabízí mléčný nápoj s guaranou a kofeinem.

Pruhovaná rajčata
Renata Šarjaková, 28. červen 2006
Pruhovaná rajčata
Nová, pruhovaná rajčata typu cherry mají zeleno-červené pruhy, fialově zabarvenou dužninu a sladší chuť než standardní.

Játrový salám s biologicky aktivním Rapaninem
Renata Šarjaková, 28. červen 2006
Játrový salám s biologicky aktivním Rapaninem
V Rusku byla metodou lineárního programování vypočtena optimální receptura nového masného výrobku.

Strupovitost brambor
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
Strupovitost brambor
Tento článek se zabývá dvěma druhy strupovitosti, kterí se vyskytují na bramborách a rozdíly mezi nimi: strupovitostí obecnou, která je způsobována organizmem Streptomyces scabies, aktinomycetou velmi podobnou bakteriím a strupovitostí prašnou způsobovanou organizsem Spongospora subterranea.

Označování medu
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
Označování medu
Země původu se u medu označuje podle vyhlášky 76/2003 Sb. Označování směsí se řídí směrnicí 2001/110/EU.

F.O.Lichtś World Sugar Yearbook 2006
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
F.O.Lichtś World Sugar Yearbook 2006
Informace o cukerním hospodářství celého světa s aktuálními údaji statistického, ekonomického a technického charakteru.