Renata Šarjaková, 16. leden 2006
Zmrazené jemné pečivo
Společnost Vandemoortele vyvinula sortiment zmrazeného jemného pečiva, croissantů a cukrářských výrobků s povrchovou úpravou, kterou se pečivo opatřuje již v průběhu výroby zmrazeného produktu.

Belgická společnost Vandemoortele, výrobce zmrazeného jemného pečiva a zmrazených těst, vyvinula sortiment zmrazeného jemného pečiva, croissantů a cukrářských výrobků s povrchovou úpravou, připravovaný novou technologií s úsporou času i peněz. Technologie byla vyvinuta výzkumným a vývojovým centrem společnosti v Belgii. Pečivo se již v průběhu výroby zmrazeného produktu opatřuje glazurou, která po upečení vytváří krásný, lesklý povrch. Na rozdíl od konvenční meruňkové glazury, která se aplikuje po upečení, umožňuje nový způsob rovnoměrné rozložení chuti v celém výrobku i náplni. Způsoby pečeni zůstávají beze změny, jsou ale mnohem výhodnější, šetří čas i použité suroviny. Dalším příznivým faktem je, že se výrobky neslepují navzájem ani se nepřilepují k obalu, takže dochází k jejich minimálnímu poškození a manipulace s nimi je bezproblémová. Vzhled výrobků po upečení je naprosto perfektní.              Zdroj info ÚZPI


Hodnocení => průměr 068
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář