- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Zmrazené jemné pečivo
Belgická společnost Vandemoortele, výrobce zmrazeného jemného pečiva a zmrazených těst, vyvinula sortiment zmrazeného jemného pečiva, croissantů a cukrářských výrobků s povrchovou úpravou, připravovaný novou technologií s úsporou času i peněz. Technologie byla vyvinuta výzkumným a vývojovým centrem společnosti v Belgii. Pečivo se již v průběhu výroby zmrazeného produktu opatřuje glazurou, která po upečení vytváří krásný, lesklý povrch. Na rozdíl od konvenční meruňkové glazury, která se aplikuje po upečení, umožňuje nový způsob rovnoměrné rozložení chuti v celém výrobku i náplni. Způsoby pečeni zůstávají beze změny, jsou ale mnohem výhodnější, šetří čas i použité suroviny. Dalším příznivým faktem je, že se výrobky neslepují navzájem ani se nepřilepují k obalu, takže dochází k jejich minimálnímu poškození a manipulace s nimi je bezproblémová. Vzhled výrobků po upečení je naprosto perfektní. Zdroj info ÚZPI