- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Mezinárodní standardy v potravinářském průmyslu - zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny.
Ústav zemědělské ekonomiky informací pořádá dne 9.10.2008 Seminář k normám potravinové
bezpečnosti – zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny určený zástupcům malých a středních
podniků.
Na semináři budou prezentovány informace k legislativě, analytickým nástrojům.
Odpolední blok bude věnován praktickému workshopu k požadavkům norem GFSI pro oblasti
prezentované v dopolední části. Hlavním cílem této vzdělávací akce je orientace v
legislativě a ve standardech pro potravinovou bezpečnost zejména zaměřeno na malé a střední
potravinářské podniky zpracovávající maso, mléko, ovoce a zeleninu.
Účast na semináři je nutné potvrdit nejpozději do 3.10. na emailovou adresu:
pekarkova@uzpi.cz
Seminář je třetím, posledním v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma
potravinové bezpečnosti.
Seminář je pořádán v rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného ze 6.Rámcového programu.
Více informací k pořádané akci naleznete na Programu semináře. Informace o projektových
aktivitách jsou umístěné na webové stránce projektu: www.inplista.eu