Renata Šarjaková, 13. srpen 2008
Mezinárodní standardy v potravinářském průmyslu - zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny.
Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 83417 ; Vydáno : 13.8. 2008 - Dnes ; Autor : Josef Sívek
Seminář pro malé a střední podniky.

Ústav zemědělské ekonomiky informací pořádá dne 9.10.2008 Seminář k normám potravinové
bezpečnosti – zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny určený zástupcům malých a středních
 podniků.

Na semináři budou prezentovány informace k legislativě, analytickým nástrojům.
 Odpolední blok bude věnován praktickému workshopu k požadavkům norem GFSI pro oblasti
 prezentované v dopolední části. Hlavním cílem této vzdělávací akce je orientace v
legislativě a ve standardech pro potravinovou bezpečnost zejména zaměřeno na malé a střední
 potravinářské podniky zpracovávající maso, mléko, ovoce a zeleninu.

 

Účast na semináři je nutné potvrdit nejpozději do 3.10. na emailovou adresu:
pekarkova@uzpi.cz

 

Seminář je třetím, posledním v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma
potravinové bezpečnosti.

 

Seminář je pořádán v rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného ze 6.Rámcového programu.
 Více informací k pořádané akci naleznete na Programu semináře. Informace o projektových
aktivitách jsou umístěné na webové stránce projektu:  www.inplista.eu

 Pozvánka na seminář


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 136
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář