Renata Šarjaková, 8. listopad 2005
International Wheat Quality Conference Proceedings (IWQCIII)
AACC International Press vydává sborník referátů z třetí Mezinárodní konference o kvalitě obilí, která se konala koncem května 2005.

AACC International Press vydává sborník referátů z třetí Mezinárodní konference o kvalitě obilí, která se konala koncem května 2005. Kniha s názvem Third International Wheat Quality Conference (ed. Chung, O. K., Lookhart, G. L., 2005, 425 stran, ISBN 1-891127-48-9, No 27489, 89 USD/89 EUR) obsahuje v plném znění všechny referáty prezentované na konferenci včetně 66 abstraktů posterů. Základním tématem konference byla  struktura a funkčnost pšenice a její aplikace. Jednotlivé sekce byly věnovány následujícím tématům: Pšenice jako jedinečná surovina, Biotechnologie, Nové poznatky o sacharidech, struktuře a funkčnosti pšeničných proteinů, Testování na bázi reologie, Rychlá predikce kvality pšenice, Globální perspektivy standardů jakosti a marketingu, Budoucnost pšenice.

Více informací na adrese http://interactive.aaccnet.org/source/orders/index.cfm?SKU=27489

Cereal Chemistry, 82, 2005, č. 5, s. 621                                                       Zdroj info ÚZPI

                         


Hodnocení => průměr 123
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář