- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Regionální potravina MSK 2013
Regionální agrární komora Moravskoslezského kraje ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR vyhlašuje na základě předloženého projektu soutěž „REGIONÁLNÍ POTRAVINA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2013“.
Soutěžit mohou potravinářské výrobky v těchto kategoriích:
1. Masné výroby tepelně opracované, včetně uzených mas (šunkový salám, gothajský salám, párky, špekáčky, šunky, tlačenka, jitrnice, slanina, grilovací klobásy, uzená kolena, paštiky apod.).
2. Masné výrobky trvanlivé (fermentované a tepelně opracované výrobky - poličan, paprikáš, vysočina, herkules, turistický salám, lovecký salám, klobásy, sušené šunky, apod.).
3. Sýry včetně tvarohu (přírodní, tavené a syrovátkové sýry a tvarohy).
4. Mléčné výrobky ostatní (mléko, kysané mléčné výrobky, máslo apod.).
5. Pekařské výrobky, včetně těstovin (chléb, běžné pečivo, jemné pečivo, trvanlivé pečivo, těstoviny).
6. Cukrářské výrobky, včetně cukrovinek.
7. Alkoholické a nealkoholické nápoje, s výjimkou vína z hroznu révy vinné (piva, lihoviny, ostatní alkoholické nápoje, šťávy, nektary, ochucené nealkoholické nápoje, minerální vody apod.).
8. Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě (čerstvá, sušená, proslazená nebo nakládaná ovoce zelenina, kompoty, džemy, povidla, protlaky apod.)
9. Ostatní (med, lahůdkářské výrobky, skořápkové plody apod.).
Přihlášku včetně všech povinných příloh a fotek přihlášených výrobků na CD zasílejte
do 31. května 2013 na adresu:
Regionální agrární komora Ostravsko, Horní náměstí 2, 746 01 Opava
v obálce s označením: „Regionální potravina Moravskoslezského kraje – přihláška“
Hodnocení výrobků proběhne 6.6. 2013.
informace:
Ing. Robert Kučera RAK Ostravsko,tel.553 696 138-140, mob.+420 775 590 465,
e-mail: oakop@opava, rakop@opava.cz
Ing František Mariánek KIS MSK,tel.553 696 138-140, mob.+420 602 549 116 .
e-mail: mskis@opava.cz
Marie Stuchlíková OAK Opava, tel.553 696 138-140, mob.+420 775 590 464.
e-mail: oakop@opava.cz