František Mariánek, 14. květen 2012
Soutěž o prestižní značku

Třetí ročník soutěže o prestižní značku „Regionální potravina Moravskoslezského kraje“ byl zahájen

Také v letošním roce bude v našem kraji udělena vybraným potravinám prestižní značka Regionální potravina Moravskoslezského kraje. Značku mohou na čtyři roky získat výrobci regionálních potravin a o jejím udělení rozhodne hodnotitelská komise.

Soutěž je letos vyhlášena v devíti kategoriích: masné výroby tepelně opracované včetně uzených mas, masné výrobky trvanlivé, sýry včetně tvarohu, mléčné výrobky ostatní, pekařské výrobky včetně těstovin, cukrářské výrobky včetně cukrovinek, alkoholické a nealkoholické nápoje (s výjimkou vína), ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě, ostatní výrobky.

Podrobnější informace včetně pravidel pro udělení značky „Regionální potravina Moravskoslezského kraje“.


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 143
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář