František Mariánek, 18. červenec 2011
Regionální potravina MSK 2011
Výherci soutěže.

 

Značku Regionální potravina Moravskoslezského kraje, jejímž cílem je pomoci spotřebitelům vyhledat kvalitní regionální produkty, bude nyní moci využívat dalších osm výrobků: Minisalámky (Beskydské uzeniny, a.s.), Trefilova masopustní klobása (Vladimír Hájek – H + H, Frýdek-Místek), Čerstvé mléko plnotučné 3,5% (Ekomilk, s.r.o.), Pečené mrkvánky (Beskyd Fryčovice, a.s.), Porubská pusinka (GAMYS s.r.o.), Medovinka Originál (Jankar Profi, s.r.o.), Otické kysané zelí červené (ZP Otice, a.s.), a Pšeničná mouka hladká Speciál 00 Extra – světlá (Mlýn Herber s. r. o.). Více v TZ.




Ing. František Mariánek CSc,
předseda RAK Ostravsko 


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 061
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář