Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Produkce masa ve světě
Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Produkce masa ve světě

Produkce masa ve světě


Světový obchod s masem v roce 2006
Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Světový obchod s masem v roce 2006

Světový obchod s masem v roce 2006


Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.

Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.

Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.

Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.

Regulace tvorby dutin v sýru
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Regulace tvorby dutin v sýru
Výsledkem projektu společnosti NIZO je informace o parametrech ovlivňujících nežádoucí vznik dutin v polotvrdých sýrech.

Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Společnost Biotrace vyvinula nový způsob kontroly odstranění reziduí proteinu pomocí testu TECRA Aller-tect.

Nový web o alergiích v cateringu
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový web o alergiích v cateringu
Nově vytvořená webová stránka přináší informace o možných potravinových alergiích v oblasti cateringu a způsobech jak se vyhnout jejich vzniku.

Nový postup výroby čerstvého sýra
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový postup výroby čerstvého sýra
Byl vyvinut postup výroby čerstvého sýra s předběžným zahuštěním mléka mikrofiltrací, při němž se dosahuje vyšší výtěžnosti a manipuluje se s menším množstvím syrovátky.

Úvodní stranaZprávyPotravinářství