Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Produkce masa ve světě
Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 15. říjen 2024:
Seminář "Evidence hnojení, POR a výnosů"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 27. září 2024:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2024
č ... více - 25. červen 2024:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2024
číslo če ... více
Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Světový obchod s masem v roce 2006
Světový obchod s masem v roce 2006
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Regulace tvorby dutin v sýru
Výsledkem projektu společnosti NIZO je informace o parametrech ovlivňujících nežádoucí vznik dutin v polotvrdých sýrech.
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Společnost Biotrace vyvinula nový způsob kontroly odstranění reziduí proteinu pomocí testu TECRA Aller-tect.
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový web o alergiích v cateringu
Nově vytvořená webová stránka přináší informace o možných potravinových alergiích v oblasti cateringu a způsobech jak se vyhnout jejich vzniku.
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový postup výroby čerstvého sýra
Byl vyvinut postup výroby čerstvého sýra s předběžným zahuštěním mléka mikrofiltrací, při němž se dosahuje vyšší výtěžnosti a manipuluje se s menším množstvím syrovátky.