Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Zájem o soutěže roste
Renata Šarjaková, 8. leden 2008
Zájem o soutěže roste
Rostoucí poptávka českých konzumentů po biopotravinách motivuje domácí podniky k rozšiřování nabídky.

Nové potravinářské předpisy EU - prosinec 2007
Renata Šarjaková, 7. leden 2008
Nové potravinářské předpisy EU - prosinec 2007
Výběr názvů předpisů z Ústředního věstníku ES. Průběžně jsou sledovány a vybírány citace předpisů souvisejících s potravinami a jsou věcně zařazovány do kapitol číslovaných stejně jako v souhrnu " Seznam potravinářských předpisů ES, část 1 a část 2 ". Plné texty uvedených předpisů v češtině najdete na stránkách ˇustředního věstníku ES.

Čaj s vlákninou
Renata Šarjaková, 7. leden 2008
Čaj s vlákninou
Jsou nabízeny čaje s vlákninou ke snižování tělesné hmotnosti a udržování nízké hladiny krevního cukru a cholesterolu.

Anabolický steroid v doplňku stravy
Renata Šarjaková, 20. prosinec 2007
Anabolický steroid v doplňku stravy
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zakázala prodej a distribuci doplňku stravy Young Star, protože obsahoval anabolický steroid dehydroepiandrosteron (DHEA).

Maloobchodní prodej biopotravin v ČR
Renata Šarjaková, 19. prosinec 2007
Maloobchodní prodej biopotravin v ČR
Nárůst trhu biopotravin v ČR, podíl biopotravin na celkové spotřebě potravin, výhled do roku 2011.

Rostoucí obliba mléka a2
Renata Šarjaková, 19. prosinec 2007
Rostoucí obliba mléka a2
Z nového Zélandu a Austrálie se produkce mléka obsahujícího beta-kasein A2 rozšířila i do USA.

Český trh s biopotravinami 2007
Renata Šarjaková, 17. prosinec 2007
Český trh s biopotravinami 2007
Společnost Green Marketing, vydává v současné době ročenku ČESKÝ TRH S BIOPOTRAVINAMI.

Adresář dodavatelů komponent pro
Renata Šarjaková, 14. prosinec 2007
Adresář dodavatelů komponent pro "zdravé potraviny"
Je k dispozici adresář dodavatelů pro rok 2008.

Co obsahuje šálek kávy?
Renata Šarjaková, 12. prosinec 2007
Co obsahuje šálek kávy?
Je uvedeno průměrné složení kávy jako nápoje

Význam a použití bakteriocinů
Renata Šarjaková, 12. prosinec 2007
Význam a použití bakteriocinů
Přehled o bakteriocinech produkovaných mléčnými bakteriemi a o jejich využití proti patogenům nebo k řízení mikrobiálních procesů.

Úvodní stranaZprávyPotravinářství