Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Vyhlášení soutěže
František Mariánek, 25. květen 2011
Vyhlášení soutěže

REGIONÁLNÍ POTRAVINA MORAVSKOSLEZSKÉHO kraje 2011

 


Vyhlášení soutěže REGIONÁLNÍ POTRAVINA Moravskoslezského kraje 2011
František Mariánek, 25. květen 2011
Vyhlášení soutěže REGIONÁLNÍ POTRAVINA Moravskoslezského kraje 2011
Regionální agrární komora Ostravsko ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR vyhlašuje na základě předloženého projektu soutěž „REGIONÁLNÍ POTRAVINA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE“ pro r. 2011.

Vyhlášení soutěže „Regionální potravina Moravskoslezského kraje“
František Mariánek, 17. květen 2011
Vyhlášení soutěže „Regionální potravina Moravskoslezského kraje“

Celostátní soutěž  s názvem Regionální potravina vyhlásilo Ministerstvo zemědělství a v Moravskoslezském kraji je jejím organizátorem Regionální agrární komora Ostravsko


České potraviny v obchodním řetězci BILLA
František Mariánek, 13. květen 2011
České potraviny v obchodním řetězci BILLA

AK ČR a řetězec Billa společně odstartovali akci a projekt Vocílka, který se nese pod mottem  „Jen české maso do řetězce Billa“, který běží souběžně se starším společným projektem „Co nejvíc českých bio potravin na pultech řetězce Billa“.


Spolupráce s obchodním řetězcem  Billa.
apic-ak.cz, 9. květen 2011
Spolupráce s obchodním řetězcem Billa.
V minulém týdnu jsme na společné TK AKČR a Billa odstartovali akci a projekt, „jen české maso do řetězce  Billa“, kterou jsme připravovali  více než rok. Běží souběžně s projektem: „Co nejvíc českých bio potravin na pultech Billy“.

V souvislosti se zvýšením DPH porostou i ceny potravin.
František Mariánek, 5. květen 2011
V souvislosti se zvýšením DPH porostou i ceny potravin.
Už několik měsíců se zvedají i ceny vstupních surovin.

Tisková zpráva MZe ČR
František Mariánek, 5. květen 2011
Tisková zpráva MZe ČR

Česko si stojí za tradičním pomazánkovým máslem


Příliš horké jídlo – podceňované nebezpečí
agronavigator.cz , 2. květen 2011
Příliš horké jídlo – podceňované nebezpečí
Konzumovaná strava a nápoje by měly mít teplotu mezi 37 až 43 °C, aby nedocházelo k poškození sliznice v horní části trávicího traktu a v důsledku toho k dalším poruchám a onemocněním.

Ceny potravin dále stoupají
František Mariánek, 9. březen 2011
Ceny potravin dále stoupají
Cenový index u potravin se dostal s meziměsíčním nárůstem v objemu 2,2 % na své historické maximum.

Dejte o sobě vědět
František Mariánek, 28. únor 2011
Dejte o sobě vědět
Využijte možnost prezentovat svou produkci

Úvodní stranaZprávyPotravinářství