V pořadí již 4. příručka pro provozovatele potravinářských podniků, tentokrát se zaměřením na potraviny živočišného původu.
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
V pořadí již 4. příručka pro provozovatele potravinářských podniků, tentokrát se zaměřením na potraviny živočišného původu.
Odbor bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství vydal Zprávu o výsledcích sledování a vyhodnocování cizorodých látek v potravních řetězcích v rezortu zemědělství v roce 2017.
Velvyslanectví ČR v Libanonu ve spolupráci s MZe ČR a MZV ČR připravuje propagační akci českých potravinářských výrobků, která je plánována na druhou polovinu října 2018.
Zajištění více lepších potravin pro více spotřebitelů při maximálním využití zdrojů bylo tématem Světového potravinového summitu, který se v závěru týdne konal v Kodani. Účastnili se ho představitelé vlád 56 zemí včetně francouzského ministra zemědělství Stéphana Traverta a více než 200 odborníků z celého světa.
Obrat trhu s biopotravinami totiž v České republice každým rokem stoupá
Základní informace a podmínky pro provozování činnosti v potravinářství pro budoucí provozovatele potravinářského podniku.
Na základě nevyhovujících výsledků minulých kontrol uskutečnila Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) cílenou kontrolní akci zaměřenou na segment přírodních polotvrdých sýrů původem ze zahraničí. K nejznámějším druhům polotvrdých sýrů patří mezi tuzemskými spotřebiteli eidam, čedar, gouda a další.
Popularita Regionální potraviny rok od roku stoupá. Státní zemědělský intervenční fond (SZIF), který značku spravuje, se snaží o neustálé vylepšení pro spotřebitele, ať už jde o stejnojmennou mobilní aplikaci REGIONÁLNÍ POTRAVINA nebo SÍŤOVKA. Teď přichází s inovací webových stránek a spoluprací s pořadem Výleťák.
Nově se logem Klasa, které zaručuje vysokou kvalitu potravin garantovanou státem, pyšní dalších patnáct výrobků. Nalezneme zde přesnídávku, sýr, chléb a celou řadu jogurtů a skyrů. Nechybí ani základní surovina důležitá pro tvorbu pekařských výrobků – mouka. Na své si tedy přijdou jak děti, tak dospělí, kteří zavzpomínají na chutě svého dětství.