Renata Šarjaková, 1. prosinec 2005
Hrachový protein fy Cosucra
Společnost Cosucra představila na mezinárodní výstavě FiE v Paříži svoji další nutriční ingredienci – hrachový protein, který neobsahuje lepek ani GMO.

Společnost Cosucra představila na mezinárodní výstavě Food Ingredients Europe (FiE) v Paříži svoji další nutriční ingredienci – hrachový protein, který neobsahuje lepek a je připraven ze suroviny, která není geneticky modifikovaná. Poptávka po alternativních proteinech se neustále zvyšuje, zejména v souvislosti se vzrůstajícím počtem spotřebitelů zabývajících se vlastním zdravím.. Nový hrachový protein se může uplatnit především při výrobě zdravých potravin a vývoji potravin s nízkým glykemickým indexem. Více informací na adrese

http://bookshop.leatherheadfood.com/foodscienceworld/main.asp?sectionid=3§ionname=Food+Ingredients  (11. 11. 05)                                 zdroj info ÚZPI


Hodnocení => průměr 019
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář