Renata Šarjaková, 7. únor 2008
Potravinářská komora zve na workshop

Potravinářská komora ČR si Vás dovoluje pozvat na workshop: "Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa, standardy řetězců, výstupy v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD".

POZVÁNKA

 

 

Potravinářská komora ČR,

Federace výrobců potravin, nápojů a zpracovatelů zemědělské produkce

 

 

SI VÁS DOVOLUJE POZVAT NA  WORKSHOP:

  

 

„CHEMICKÁ BEZPEČNOST V PEKÁRENSKÉ VÝROBĚ, LEGISLATIVA, STANDARDY ŘETĚZCŮ,  

 

VÝSTUPY V RÁMCI PROJEKTŮ ICARE A TRUEFOOD“

 

 dne 18. ÚNORA 2008

 

 

s  mísTem  konání:

hotel olympik, Sokolovská 138,  praha 8 (sál athéna)

PROGRAM

 

 

08:30 – 09:00

registrace

09:00 – 09:10

ÚVODNÍ SLOVo 

 

Ing. Miroslav Koberna, CSc., ředitel PK ČR

09:10 – 09:30

icare

- představení projektu

 

Šárka Štejnarová, PK ČR, Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR

09:30 – 10:05

icare

- aktuální stav plnění cílů projektu

 

Christophe Cotillon, vedoucí koordinátor projektu ICARE, ACTIA

10:05 – 10:40

současný stav a očekávaný vývoj legislativy v pekařské výrobě

 

Ing. Jindřich Fialka, ředitel odboru potravinářské výroby a legislativy, Mze/

Ing. Martin Štěpánek, vedoucí

10:40 – 11:30

PROCESNÍ KONTAMINACE & DALŠÍ POTENCIÁLNĚ TOXICKÉ NEBO ANTI-NUTRIČNÍ SLOŽKY PEKÁRENSKÉ VÝROBY

 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., VŠCHT v Praze

11:30 – 11:40

DISKUSE & přestávka

 

11:40 – 12:10

Nabídka spolupráce v rámci 7. rámcového programu

 

Christophe Cotillon,  ACTIA

12:10 – 12:15

DISKUZE & závěr I. bloku workshopu

 

 

12:15 – 13:15

 

OBĚD

 

13:15 – 13:35

TRUEFOOD

- Představení projektu,

- Aktuální stav plnění cílů projektu

 

Šárka Štejnarová, PK ČR, Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR

13:35 – 14:30

PŘEHLED STANDARDŮ PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL A JEJICH DOPAD NA VÝROBCE

 

Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR, Doc. Ing. Michal Voldřich, VŠCHT v Praze

14:30 – 14:40

DISKUZE & přestávka

 

14:40 – 15:30

TECHNOLOGIE:

- Aditiva, aromata, pomocné látky v potravinářském průmyslu, normy a pravidla pro jejich používání

 

Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR, Doc. Ing. Michal Voldřich, VŠCHT v Praze

15:30

 

DISKUZE, SHRNUTÍ  A  ZÁVĚR

 

 

Organizační pokyny:

 

 

Registrace:                           do 14. února 2008 (k zajištění vstupu do sálu  

                                                  jmenná registrace v sekretariátu nutná!)

 

 

ZPŮSOB REGISTRACE:           elektronicky      :           gajdosova@foodnet.cz

 

                                                           telefonem         :           + 420 296 411 187 – 192

           

 

ÚČASTNICKÝ POPLATEK:     NENÍ

 

 

 

Bližší informace s aktuálním programem naleznete na oficiální webové stránce PK ČR: www.foodnet.cz

 

Zdroj: Potravinářská komora ČR

 


Hodnocení => průměr 088
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář