- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Potravinářská komora zve na workshop
Potravinářská komora ČR si Vás dovoluje pozvat na workshop: "Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa, standardy řetězců, výstupy v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD".
POZVÁNKA
Potravinářská komora ČR,
Federace výrobců potravin, nápojů a zpracovatelů zemědělské produkce
SI VÁS DOVOLUJE POZVAT NA WORKSHOP:
„CHEMICKÁ BEZPEČNOST V PEKÁRENSKÉ VÝROBĚ, LEGISLATIVA, STANDARDY ŘETĚZCŮ,
VÝSTUPY V RÁMCI PROJEKTŮ ICARE A TRUEFOOD“
s mísTem konání:
hotel olympik, Sokolovská 138, praha 8 (sál athéna)
PROGRAM
|
|
08:30 – 09:00 |
registrace |
09:00 – 09:10 |
ÚVODNÍ SLOVo Ing. Miroslav Koberna, CSc., ředitel PK ČR |
09:10 – 09:30 |
icare - představení projektu Šárka Štejnarová, PK ČR, Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR |
09:30 – 10:05 |
icare - aktuální stav plnění cílů projektu Christophe Cotillon, vedoucí koordinátor projektu ICARE, ACTIA |
10:05 – 10:40 |
současný stav a očekávaný vývoj legislativy v pekařské výrobě
Ing. Jindřich Fialka, ředitel odboru potravinářské výroby a legislativy, Mze/ Ing. Martin Štěpánek, vedoucí |
10:40 – 11:30 |
PROCESNÍ KONTAMINACE & DALŠÍ POTENCIÁLNĚ TOXICKÉ NEBO ANTI-NUTRIČNÍ SLOŽKY PEKÁRENSKÉ VÝROBY
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., VŠCHT v Praze |
11:30 – 11:40 |
DISKUSE & přestávka
|
11:40 – 12:10 |
Nabídka spolupráce v rámci 7. rámcového programu Christophe Cotillon, ACTIA |
12:10 – 12:15 |
DISKUZE & závěr I. bloku workshopu
|
12:15 – 13:15 |
OBĚD
|
13:15 – 13:35 |
TRUEFOOD
- Představení projektu, - Aktuální stav plnění cílů projektu Šárka Štejnarová, PK ČR, Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR |
13:35 – 14:30 |
PŘEHLED STANDARDŮ PRO POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL A JEJICH DOPAD NA VÝROBCE Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR, Doc. Ing. Michal Voldřich, VŠCHT v Praze |
14:30 – 14:40 |
DISKUZE & přestávka
|
14:40 – 15:30 |
TECHNOLOGIE: - Aditiva, aromata, pomocné látky v potravinářském průmyslu, normy a pravidla pro jejich používání Ing. Jan Pivoňka, TSM/PK ČR, Doc. Ing. Michal Voldřich, VŠCHT v Praze |
15:30 |
DISKUZE, SHRNUTÍ A ZÁVĚR |
Organizační pokyny:
Registrace: do 14. února 2008 (k zajištění vstupu do sálu
jmenná registrace v sekretariátu nutná!)
ZPŮSOB REGISTRACE: elektronicky : gajdosova@foodnet.cz
telefonem : + 420 296 411 187 – 192
ÚČASTNICKÝ POPLATEK: NENÍ
Bližší informace s aktuálním programem naleznete na oficiální webové stránce PK ČR: www.foodnet.cz
Zdroj: Potravinářská komora ČR