Renata Šarjaková, 15. listopad 2007
Oublikace o potravinové legislative EU
Přehled institucí EU a procedurách při vytváření a využívání legislativy EU je k dispozici v příručce německého Behr´s Verlag.
 
Publikace vydaná německým nakladatelstvím Behr´s Verlag, Hamburg, je přehledem o institucích EU a procedurách při vytváření a využívání potravinové legislativy. Publikace (v německém jazyce) je k dispozici v Zemědělské a potravinářské knihovně/ÚZPI Praha
pod označením E 50 873.
 
Z obsahu:
Evropská unie/Evropská společenství
Rada ministrů
Komise
Evropský parlament
Evropský soudní dvůr
Právo ES (primární/sekundární)
Postup vytváření předpisů
Vliv práva ES na národní legislativu
 
Zdroj: Ing. Irena Suková

Hodnocení => průměr 102
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář