Renata Šarjaková, 13. srpen 2024
Ocenění Regionální potravina Moravskoslezského kraje získala šunka, horský sýr i zmrzlina s pepřem

Na slavnostním vyhlášení v Karlově Studánce převzali lokální výrobci z rukou zástupkyně Regionálního odboru SZIF Jany Jeníkové, náměstka ministra zemědělství Miroslava Skřivánka a hejtmana Moravskoslezského kraje Josefa Bělici ocenění Regionální potravina Moravskoslezského kraje pro své výrobky. 

 

V letošním ročníku zde soutěžilo 41 místních producentů se 129 výrobky. Značkou Regionální potravina se nově pyšní například hovězí kližka s medem, mátou a skořicí, bílý jogurt vyráběný tradiční metodou zrání ve skle a medová zmrzlina s pepřem.

Celá informace ke stažení

 

Hodnocení => průměr 081
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář