Renata Šarjaková, 9. květen 2007
Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka
KIS ve Zlíně se na nás obrátilo s žádostí o zveřejnění pozvánky k účasti odborníků-zpracovatelů mléka, na semináři organizovaném ve spolupráci odborných zemědělských institucí při zpracování a výrobě potravinářských výrobků z mléka. Účast odborníků na této akci je žádána.

 

Okresní agrární komora pro okres  Zlín, KIS-ZVZK, Krajský úřad Zlínského kraje a Univerzita Tomáše Bati Zlín – technologická fakulta

 

si Vás dovolují v rámci projektu hodnocení potravinářských výrobků ve Zlínském kraji pozvat na úvodní  seminář který bude věnován tématu

 

 

 

PRAKTICKÉ MOŽNOSTI ZPRACOVÁNÍ KRAVSKÉHO, OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA

 

 

 

Seminář  se bude konat dne     31.května 2007 a je určení především chovatelům hospodářských zvířat a zpracovatelům mléka

 

Místo konání                            prostory UTB Zlín – fakulta technologická, 5. patro, dveře č. 523

 

Zahájení                                  9.30 hod

 

 

                                                Prezence   9  – 9,30 hod

 

Program:          Zahájení semináře

 

                        Marketing a praktické ukázky zahraničních a domácích výrobků

(Lektor – Ladislav Likler a  Ing. Josef Mrázek a Ing. Marie Marková –

 Milcom a.s. Praha a VÚM Praha)

 

                        Technologická a strojní problematika pro výrobu mléčných výrobků

(Lektor - Ing. Josef Mrázek a Ing.  Šalaková, Doc.Ing. Jan Hrabě –

Milcom a.s. Praha, VÚM Praha a UTB Zlín)

                                  

                                    Přestávka  11 – 11,30 hod

 

Možnosti financování ze zdrojů EU a státního rozpočtu ČR

(Lektor – Dr. Dovrtěl – ÚZPI Praha)

 

Legislativní problematika z pohledu veterinární správy pro oblast zpracování mléka  (Lektor – MVDr. Mahdalík – Státní veterinární správa Zlín)

 

Dojná plemena ovcí a koz

(Lektor – Ing. Michal Milerský, Výzkumný ústav živ.výroby, Uhříněves )

 

                        Závěr, diskuse a vlastní praktické zkušenosti

 

 

Seminář je zdarma, včetně občerstvení. Ukončení semináře je plánováno v 13,30 hod.

Přihlášky zašlete na e-mailovou adresu akzkzl@seznam.cz  nebo telefonicky na 776163696, fax 577432481

 

 

Projekt i vlastní hodnocení přihlášených potravinářských výrobků do soutěže  bude pokračovat vlastní prezentací  zpracovatelů masa, mléka a pekařů ve Zlínském kraji dne

16. června 2007 v KD Elektra v Luhačovicích , kde budou předány vyhodnoceným výrobkům  ocenění „Perla Zlínska 2007“ . Další prezentace pak proběhne  v prostorách Arcibiskupského zámku v Kroměříži dne 1. září 2007

Přehlídka chovu ovcí a koz bude probíhat dne 26. května 2007 v Prlově. Bližší informace o připravovaných akcí můžete najít na www.kis-zvzk.cz

 

 

 

 

 

 

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA SEMINÁŘ

PRAKTICKÉ MOŽNOSTI ZPRACOVÁNÍ KRAVSKÉHO, KOZÍHO A OVČÍHO MLÉKA

 

 

 

Firma  (FO)                 ……………………………………………

 

Jméno účastníka           …………………………………………….

                                   …………………………………………….

 

 

Adresa:                        …………………………………………….

 

 

 

 

 

 

V …………………….,dne …………. 2007

 

 

 

 

                                                                                              Podpis ……………………………

 

 

 

 

Poznámka: Parkování je možné před budovou UTB Zlín (placené parkoviště)


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 054
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář