Renata Šarjaková, 23. únor 2022
Odborný seminář PK ČR: Povinnosti potravinářských provozoven plynoucí z environmentální legislativy

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář věnovaný problematice environmentální legislativy v potravinářství.

Cílem je souhrnně seznámit provozovatele potravinářských podniků s vybranou problematikou legislativy v oblasti životního prostředí. Účastníci získají přehled mj. i o současných právních předpisech a legislativních požadavcích, v neposlední řadě o aktuálních novinkách z této oblasti ve vztahu k provozu potravinářského podniku.

Datum konání: 21. dubna 2022
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Kostelní 1300/44, Praha 7 nebo prostřednictvím MS TEAMS
Bude upřesněno před konáním akce 
Vložné: 1500,- Kč (včetně DPH)
Začátek semináře: 9:00 hodin 

Pozvánka ke stažení


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 102
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář