Renata Šarjaková, 14. únor 2019
Jak správně značit potraviny? Přijďte na bezplatný seminář s Regionální potravinou!
Jak správně značit potraviny?

Program:
9.00 – 9.30 registrace
9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského a intervenčního fondu – informace a pravidla 10. ročníku soutěže o značku Regionální potravina
11.00 – 11.15 přestávka
11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře

Termíny a místa konání:
 6. 3. 2019 Plzeň Hotel Vienna House U Prazdroje 6, 301 00  Plzeň
 7. 3. 2019 Jihlava Hotel Gustav Mahler Křížová 112/4, 586 01  Jihlava
13. 3. 2019 Praha Hotel Olšanka Táboritská 1000/23, 130 00  Praha 3
14. 3. 2019 Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Špitálské náměstí 3517, 400 01  Ústí n/Labem
20. 3. 2019 Hradec Králové Hotel Nové Adalbertinum Velké náměstí 32, 500 03  Hradec Králové
21. 3. 2019 Ostrava Hotel Imperial Tyršova 6, 702 00  Ostrava 2
27. 3. 2019 Liberec Clarion Grandhotel Zlatý Lev Gutenbergova 126/3, 460 01  Liberec
28. 3. 2019 Karlovy Vary Hotel Dvorana Chebská 394/44, 360 06  Karlovy Vary
 3. 4. 2019 Pardubice Hotel EURO Jiráskova 2781, 530 02  Pardubice
 4. 4. 2019 České Budějovice Clarion Congress Hotel Pražská třída 14, 370 04  České Budějovice
10. 4. 2019 Olomouc Clarion Congress Hotel Jeremenkova 36, 779 00  Olomouc
11. 4. 2019 Brno Hotel International Husova 200/16, 602 00  Brno
16. 4. 2019 Zlín Hotel Baltaci Atrium Lešetín II/651, 760 01  Zlín


Závazné přihlášky na akci zasílejte na e-mail: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání.
(maximální kapacita míst je omezena)
SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ!!!
Informace o soutěži Regionální potravina naleznete na www.regionalnipotravina.cz

Pozvánka ke stažení

Zdroj: Potravinářská komora České republiky®


Hodnocení => průměr 061
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář