Renata Šarjaková, 2. březen 2018
Konference: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny
Konference: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny

 

Společnost pro výživu
ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze
pod záštitou Úřadu pro potraviny MZe ČR
a
České technologické platformy pro potraviny

Pořádají konferenci: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny

Datum: 25. 4. 2018 (registrace 9:00-9:30)

Místo:  konferenční sál SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2

Moderátoři: MUDr. Petr Tláskal, CSc.; Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

Pozvánka ke stažení


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 060
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář