Renata Šarjaková, 13. červenec 2016
Seminář Membránové procesy v potravinářství

Potravinářská komora ČR


Pořadatel: ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA a ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY

Termín konání: 13. října 2016, registrace od 8:30 do 9:00 hodin

Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem

Cena semináře včetně DPH 21%: 720 Kč, studenti 360 Kč.

Platba: převodem na č. ú. 220288712/0300, jako variabilní symbol uvádějte číslo 20161013, jako specifický symbol uveďte vaše telefonní číslo uvedené v elektronické přihlášce (ve formátu 123456789).

Kontakt: jan.barton@czemp.cz, tel.: 725 103 963, gabrovska@foodnet.cz
Další informace na www.czemp.cz, www.ctpp.cz

Přihlašujte se do 6. října 2016

 

Závazná přihláška na seminář:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6bE0cxEpI51NHJWPHUgKdVPQFaEgw5HP149AN90bYid2NYA/viewform?c=0&w=1

 

Zdroj: Česká technologická platforma pro potraviny


Hodnocení => průměr 061
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář