Renata Šarjaková, 7. duben 2006
Nové a revidované normy ISO pro potraviny
Tematicky roztříděný přehled čísel a názvů nových a revidovaných norem ISO pro potraviny, publikovaných od dubna do prosince 2005.

V příloze je uveden dodatek k elektronické verzi příručky „Seznam mezinárodních norem ISO pro potraviny" vydané v r. 2005.

Jsou v něm zahrnuty nové nebo revidované normy ISO, jejich návrhy (ISO/DIS), konečné návrhy (ISO/FDIS), technické opravy (TC), a případně i technická doporučení ISO/TR (Technical Recomendation) nebo  specifikace určené pro zveřejnění ISO/PAS (Publicly Available Specification), které nejsou normami, ale vysvětlivkami a komentářem. Jsou zahrnuty materiály publikované od dubna  do prosince 2005.

 

Dtsch. Lebensm. Rdsch., 101, 2005, č. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

                                         102, 2006, č. 1, 2, 3

 

Příloha : Nové potravinářské normy ISO             Zdroj info ÚZPI

 


Hodnocení => průměr 057
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář