František Mariánek, 26. červenec 2011
Druhý ročník soutěže Regionální potravina Moravskoslezského kraje zná své vítěze

Druhý ročník soutěže Regionální potravina Moravskoslezského kraje zná své vítěze

Značku Regionální potravina Moravskoslezského kraje, jejímž cílem je pomoci spotřebitelům vyhledat kvalitní regionální produkty, bude nyní moci využívat dalších osm výrobků: Minisalámky (Beskydské uzeniny, a.s.), Trefilova masopustní klobása (Vladimír Hájek – H + H, Frýdek-Místek), Čerstvé mléko plnotučné 3,5% (Ekomilk, s.r.o.), Pečené mrkvánky (Beskyd Fryčovice, a.s.), Porubská pusinka (GAMYS s.r.o.), Medovinka Originál (Jankar Profi, s.r.o.), Otické kysané zelí červené (ZP Otice, a.s.) a Pšeničná mouka hladká Speciál 00 Extra – světlá (Mlýn Herber s. r. o.).
více informací naleznete na stránkách www.regionalnipotravina.cz
 

Hodnocení => průměr 102
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář