Renata Šarjaková, 28. březen 2006
Čopkoládové sušenky snižují cholesterol
Čokoládové sušenky společnosti Right Direction Foods napomáhají snižovat hladinu cholesterolu, obsahují rozpustnou vlákninu a rostlinné steroly.

Nejnovějším přírůstkem řady funkčních potravin jsou čokoládové sušenky společnosti Right Direction Foods,  které napomáhají snižovat hladinu cholesterolu. Sušenky s kousky čokolády obsahují rozpustnou vlákninu a rostlinné steroly a zabraňují absorpci cholesterolu v těle. Ze studie provedené výrobcem vyplývá, že pacienti, kteří konzumují dvě sušenky denně po dobu jednoho měsíce dosáhnou významného snížení hladiny cholesterolu. Sušenky jsou vhodné zejména pro pacienty s mírně zvýšenou hladinou cholesterolu. V současné době má podle odhadu zvýšenou hladinu cholesterolu 50 % amerických dospělých. Čokoládové sušenky budou uvedeny na americký trh v polovině letošního roku. Více informací na adrese

http://www.fdin.co.uk/news/index.php               Zdroj info ÚZPI


Hodnocení => průměr 172
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář