Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
František Mariánek, 24. únor 2010
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků
Úplné znění základních legislativních předpisů a návodů souvisejících s výrobou potravin.
Článek : 98578 ; Vydáno : 23.2. 2010 ; Autor : Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : INFORMAČNÍ CENTRUM BEZPEČNOSTI POTRAVIN
MZe – Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo pod názvem “Příručka pro provozovatele potravinářských podniků” publikaci (viz příloha), která obsahuje úplná znění základních legislativních předpisů souvisejících s výrobou potravin: nařízení (ES), zákon č. 110/1997 Sb. a vybrané vyhlášky k tomuto zákonu. Vedle vlastních legislativních předpisů publikace obsahuje řadu návodů Evropské komise, které napomáhají výkladu některých předpisů.
Příloha: Příručka pro provozovatele potravinářských podniků (pdf, 4 MB, 150 stran)
Zdroj: MZe
Publikaci v tištěné podobě si lze objednat u pana Deutsche, e-mail: olaf.deutsch@mze.cz.
Hodnocení
=> průměr 104