František Mariánek, 24. únor 2010
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků
Úplné znění základních legislativních předpisů a návodů souvisejících s výrobou potravin.

Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 98578 ; Vydáno : 23.2. 2010 ; Autor : Ing. Alexandra Kvasničková ; Zdroj : INFORMAČNÍ CENTRUM BEZPEČNOSTI POTRAVIN
MZe – Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo pod názvem “Příručka pro provozovatele potravinářských podniků” publikaci (viz příloha), která obsahuje úplná znění základních legislativních předpisů souvisejících s výrobou potravin: nařízení (ES), zákon č. 110/1997 Sb. a vybrané vyhlášky k tomuto zákonu. Vedle vlastních legislativních předpisů publikace obsahuje řadu návodů Evropské komise, které napomáhají výkladu některých předpisů.
 
 
Zdroj: MZe
Publikaci v tištěné podobě si lze objednat u pana Deutsche, e-mail: olaf.deutsch@mze.cz.
 

Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 092
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář