Renata Šarjaková, 6. březen 2006
Nové emulgátory usnadňující šlehání těst
Společnost Palsgaard uvedla na trh dva nové emulgátory –EMULPALS®210 a EMULPALS®212, určené pro prodlužování čerstvosti šlehaných pekařských výrobků.
Dánská společnost Palsgaard vyrábí pod obchodní značkou Palsgaard® širokou škálu emulgátorů určených pro výrobu stabilních, lehkých šlehaných směsí, které si udržují odpovídající stabilitu před i během pečení, a napomáhají vytváření jemné, homogenní struktury střídky. Nejnovějšími výrobky společnosti jsou EMULPALS®210 a EMULPALS®212, které představují cenově velmi výhodné šlehací emulgátory, napomáhající snižování vysychání pečiva, resp. prodlužování doby jejich čerstvosti a elasticity, což jsou u výrobků tohoto typu nejžádanější atributy. Dále tyto nové výrobky zajišťují jemnou, pravidelnou a flexibilní strukturu střídky, jemný, hladký povrch pečiva a rychlé našlehání. Oba výrobky jsou vyrobeny na přírodní bázi bez GMO ingrediencí a neobsahují sóju.
http://www.palsgaard.com/Adding%20freshness%20with%20new%20whipping%20emulsifer%20system.pdf  Zdroj info ÚZPI

Hodnocení => průměr 013
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář