Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 5. listopad 2024:
Advent je zpět!
... více - 5. listopad 2024:
Seminář "Protierozní ochrana půdy v dotačních a legislativních podmínkách"
Regionální agrární komora Ostrav ... více - 24. říjen 2024:
Co dělat na pozemcích postižených záplavami?
Opatření, která můž ... více
Renata Šarjaková, 6. březen 2006
Nové emulgátory usnadňující šlehání těst
Nové emulgátory usnadňující šlehání těst
Společnost Palsgaard uvedla na trh dva nové emulgátory –EMULPALS®210 a EMULPALS®212, určené pro prodlužování čerstvosti šlehaných pekařských výrobků.
Dánská společnost Palsgaard vyrábí pod obchodní značkou Palsgaard® širokou škálu emulgátorů určených pro výrobu stabilních, lehkých šlehaných směsí, které si udržují odpovídající stabilitu před i během pečení, a napomáhají vytváření jemné, homogenní struktury střídky. Nejnovějšími výrobky společnosti jsou EMULPALS®210 a EMULPALS®212, které představují cenově velmi výhodné šlehací emulgátory, napomáhající snižování vysychání pečiva, resp. prodlužování doby jejich čerstvosti a elasticity, což jsou u výrobků tohoto typu nejžádanější atributy. Dále tyto nové výrobky zajišťují jemnou, pravidelnou a flexibilní strukturu střídky, jemný, hladký povrch pečiva a rychlé našlehání. Oba výrobky jsou vyrobeny na přírodní bázi bez GMO ingrediencí a neobsahují sóju.
Hodnocení
=> průměr 122