Komoditní karty MLÉKO 2022
Renata Šarjaková, 6. prosinec 2022
Komoditní karty MLÉKO 2022

Komoditní karty seřazeny podle měsíců.


Komoditní karty SKOT rok 2022
Renata Šarjaková, 6. prosinec 2022
Komoditní karty SKOT rok 2022

Dostupné komoditní karty v aktuálním roce.


Zápisy ze zasedání MV OP Rybářství 2014 - 2020
Renata Šarjaková, 6. prosinec 2022
Zápisy ze zasedání MV OP Rybářství 2014 - 2020

Zápisy ze zasedání MV OP Rybářství 2014 - 2020


Úroda chmele je nejnižší za posledních 10 let
Renata Šarjaková, 6. prosinec 2022
Úroda chmele je nejnižší za posledních 10 let

Ze sumarizace dat provedené Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským (ÚKZÚZ) vyplývá, že sklizňový rok 2022 se s celkovou produkcí chmele 4 452 tun řadí k výnosově podprůměrným. Výnos chmelových hlávek výrazně ovlivnily výkyvy počasí v letních měsících, především pak v období kvetení, vývoje a dozrávání chmelových hlávek.


CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU

CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU


CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA

CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA


CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY

CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY


ZPRÁVA O TRHU OVOCE
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
ZPRÁVA O TRHU OVOCE

ZPRÁVA O TRHU OVOCE


ZPRÁVA O TRHU DRŮBEŽÍHO MASA
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
ZPRÁVA O TRHU DRŮBEŽÍHO MASA

ZPRÁVA O TRHU DRŮBEŽÍHO MASA


Informace pro žadatele Národních dotací k dotačnímu programu 3.d. – příjem žádostí o zemědělské národní dotace pro rok 2023
Renata Šarjaková, 2. prosinec 2022
Informace pro žadatele Národních dotací k dotačnímu programu 3.d. – příjem žádostí o zemědělské národní dotace pro rok 2023

Na Portálu farmáře jsou pro žadatele od 1. 12. 2022 zpřístupněny formuláře pro podání žádostí o dotaci pro rok 2023 pro dotační program 3.d. Podpora tvorby rostlinných genotypů s vysokou rezistencí k biotickým i abiotickým faktorům a diferencovanou kvalitou obilovin včetně kukuřice, malých zrnin, olejnin, luskovin, brambor, pícnin, zelenin, léčivých, aromatických a kořeninových rostlin, chmele, révy a ovocných dřevin a ozdravování genotypů révy, chmele a ovocných plodin.