Vliv krmných dávek doplněných tukem na kvalitu vepřového masa
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Vliv krmných dávek doplněných tukem na kvalitu vepřového masa
Krmné dávky obohacené tukem zlešpují kvalitu vepřového masa.

RENEWS - nový zpravodaj EU
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
RENEWS - nový zpravodaj EU
Informační zpravodaj Evropské komise věnovaný obnovitelným zdrojům energie (biomase).

Lisované lihovarské výpalky- zajímavé krmivo pro skot, vhodné i pro skladování
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Lisované lihovarské výpalky- zajímavé krmivo pro skot, vhodné i pro skladování
Německá studie představuje výsledky výzkumu konzervace a skladování lihovarských výpalků, vznikajících při výrobě bioetanolu.

Lisované lihovarské výpalky- zajímavé krmivo pro skot, vhodné i pro skladování
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Lisované lihovarské výpalky- zajímavé krmivo pro skot, vhodné i pro skladování
Německá studie představuje výsledky výzkumu konzervace a skladování lihovarských výpalků, vznikajících při výrobě bioetanolu.

Nový dojicí robot: Astronaut A3
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Nový dojicí robot: Astronaut A3
Firma Lely představila v Rotterdamu, v Nizozemsku, svůj nový systém dojicího robota Astronaut A3.

Kompaktní vysokozdvižný zakládací manipulátor fy Schaffer
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Kompaktní vysokozdvižný zakládací manipulátor fy Schaffer
Stroj je speciálně určen do úzkých průjezdů a uliček.

Nová vakcína proti parvoviróze
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Nová vakcína proti parvoviróze
Inaktivovaná vakcína proti parvoviróze je určena především pro mladé prasnice.

Diagnostické ušní známky
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Diagnostické ušní známky
Speciální švýcarské ušní známky slouží k označení zvířat i odběru vzorků tkání.

Sklenka vína místo ústní vody?
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Sklenka vína místo ústní vody?
Jednotlivé polyfenoly obsažené v červeném víně působí v různé míře proti bakteriím vyvolávajícím záněty dásní. Zároveň však mají cytotoxický efekt.

WGC vydal známky pro označení celozrnných potravin
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
WGC vydal známky pro označení celozrnných potravin
Známkami WGS jsou označovány výrobky obsahující celozrnnou komponentu.