Nasycené mastné kyseliny v tucích
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Nasycené mastné kyseliny v tucích
Je popsána role kyseliny stearové v metabolismu tuků v lidské výživě.

Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Společnost Biotrace vyvinula nový způsob kontroly odstranění reziduí proteinu pomocí testu TECRA Aller-tect.

Přehled vystavovaných strojů známých světových výrobců zemědělské techniky
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Přehled vystavovaných strojů známých světových výrobců zemědělské techniky
Přehled vystavovaných strojů známých světových výrobců zemědělské techniky, ceny a parametry

Motory Perkins a emise
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Motory Perkins a emise
Perkins Shibaura nabízí řadu motorů 400D, která sestává z deseti modelů ve výkonovém rozsahu od 10 do 49 kW.

Vyšší potřeba D vitaminu pro kosti
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Vyšší potřeba D vitaminu pro kosti
Výsledky americké studie, které povedou pravděpodobně ke změně doporučených dávek tohoto vitaminu.

Rozpoznejte první symptomy napadení rizoktonií
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Rozpoznejte první symptomy napadení rizoktonií
V posledních letech se v porostech cukrovky stále více vyskytuje houba Rhizoctonia.

Výkonný traktor Landini
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Výkonný traktor Landini
Nový traktor Landini Powermaster 220 s motorem o výkonu 158 kW. Provozní zkoušky se sedmiradličným pluhem ve Velké Británii.

Rubensovské krávy - malé a houževnaté
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Rubensovské krávy - malé a houževnaté
Selekce na vysokou mléčnou užitkovost má negativní vliv na plodnost a dlouhověkost holštýnských krav.

Nové standardy pro klíčové kontaminanty a potravinová aditiva
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nové standardy pro klíčové kontaminanty a potravinová aditiva
Komise Codex Alimentarius přijala nové standardy pro maximálně přípustnou hodnotu klíčových kontaminantů a potravinových aditiv.

Nový web o alergiích v cateringu
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový web o alergiích v cateringu
Nově vytvořená webová stránka přináší informace o možných potravinových alergiích v oblasti cateringu a způsobech jak se vyhnout jejich vzniku.