Zetor skóruje jednoduchostí
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Zetor skóruje jednoduchostí
Zetor připojil traktor o výkonu 94 kW na vrchol své řady jako kompaktní alternativu k šestiválcovému modelu o téměř stejném výkonu.

Vysoká úroveň přesnosti
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Vysoká úroveň přesnosti
John Deere zavedl několik plánovaných změn v systému GPS, které zlepšily už tak vysokou úroveň přesnosti.

Řídicí jednotka Saccomatic pro dojení
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Řídicí jednotka Saccomatic pro dojení
SAC Saccomatic poskytuje možnost automatizace přizpůsobení požadavků jednotlivých producentů mléka v požadované době. Rozšíření systému se potom může provádět postupně podle potřeby a přání producentů.

Vývoj výroby sýrů v ČR
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Vývoj výroby sýrů v ČR
Je uveden sortiment a množství vyráběných sýrů a tvarohů v ČR podle jejich skupin.

 


Vývoj výroby sýrů v ČR
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Vývoj výroby sýrů v ČR
Je uveden sortiment a množství vyráběných sýrů a tvarohů v ČR podle jejich skupin.

 


Češi přicházejí s novým využitím piva
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Češi přicházejí s novým využitím piva
V obci Chodová Planá v okrese Tachov byly otevřeny první pivní lázně využívající tmavé pivo místního pivovaru Chodovar.

Češi přicházejí s novým využitím piva
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Češi přicházejí s novým využitím piva
V obci Chodová Planá v okrese Tachov byly otevřeny první pivní lázně využívající tmavé pivo místního pivovaru Chodovar.

Výroční zpráva OP Zemědělství 2005
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Výroční zpráva OP Zemědělství 2005
Výroční zpráva o Operačním programu Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství v České republice za rok 2005

Sedlový návěs firmy Krampe
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Sedlový návěs firmy Krampe
Zařízení s hákem – od firmy Krampe také pro třínápravové sedlové návěsy pro nákladní automobily – pro nosiče odstavných kontejnerů zvedaných hákem.

Regulace tvorby dutin v sýru
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Regulace tvorby dutin v sýru
Výsledkem projektu společnosti NIZO je informace o parametrech ovlivňujících nežádoucí vznik dutin v polotvrdých sýrech.